SCROLL
Retournering

Retournering

Retour logistiek is de snelst groeiende activiteit binnen ZES. Uiteraard is dit een gevolg van de alsmaar toenemende verkoop via internet en het recht van retour voor de consument

Retour logistiek is een aparte module binnen onze software ZIR-Online en wij kunnen naast automatisering technisch ook de handling van de retour goederen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan in ontvangst nemen, controleren, herstellen, compleet maken en/of herpakken.

Wij begrijpen dat de consument snel geholpen moet worden wanneer deze zijn product retour aanbiedt. Onze dienstverlening voor retour logistiek staat daarom 24/7 gereed waarbij wij naast kwantiteit ook de kwaliteit zullen borgen. Op deze manier bent u betrouwbaar voor de consument en zal de kans op herhalingsaankopen verder toenemen.

We zijn er trots op dat we flexibel zijn. Ook wat betreft de retour logistiek zijn onze uitvoeringen niet strikt gedefinieerd. We maken onze oplossingen op maat om precies datgene te leveren wat u nodig heeft. Zo bepalen niet wij maar u onze grenzen!

Onze opslagdiensten kunnen ingezet worden voor een groot aantal artikelgroepen. Denk aan elektronica, horloges, sieraden, fashion en doe-het-zelf artikelen.

Zakelijk & particulier

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als voor zakelijke oplossingen en dienstverlening.

Elektronica & non-elektronica

Steeds meer klanten van ZES voeren een assortiment dat uit meerdere soorten productcategorieën bestaan.

Contact

Locatie

2021 ZES INTERNATIONAL