SCROLL
Reparatie

Reparatie

ZES beschikt over een Europees netwerk van reparatie specialisten en binnen dit netwerk hebben wij ook eigen technici voor diverse productgroepen.

Binnen ons servicesysteem ZIR-Online kan de reparatie 24/7 gevolgd worden en er kan gechat worden met het servicebedrijf. De chatberichten worden opgeslagen in ZIR-Online en kunnen door alle collega’s worden ingezien.

De externe specialist heeft de mogelijkheid om een connectie te maken met ZIR-Online zodat realtime statussen kunnen worden weergegeven. Ook het koppelen van documenten zoals vrachtbrief en reparatierapporten behoort tot de mogelijkheid.

Reparaties die retour gaan naar de winkel of direct naar de eindgebruiker kunnen verstuurd worden in uw eigen doos en desgewenst kan er een folder of ander premium worden toegevoegd in de doos. Liever de reparatie retour via uw eigen pakketdienst? Geen probleem, wij sluiten ook uw vervoerder graag aan binnen ons netwerk.

Als er afspraken zijn gemaakt tussen u en uw voorschakel over het reparatieproces dan kunnen deze vastgelegd worden in ons servicesysteem ZIR-Online. Het systeem coacht dan het proces voor u en zal bij bijzonderheden een alert geven.

Houdt u er s.v.p. rekening mee dat er (klant)data op het product van uw consument kan staan. Maak hierover afspraken met uw voorschakel en consument dat ZES (servicecenter) hiervoor niet aansprakelijk is als deze verloren gaat.

Onze reparatiediensten kunnen ingezet worden voor een groot aantal artikelgroepen. Denk aan elektronica, horloges, sieraden, fashion en doe-het-zelf artikelen.

Zakelijk & particulier

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als voor zakelijke oplossingen en dienstverlening.

Elektronica & non-elektronica

Steeds meer klanten van ZES voeren een assortiment dat uit meerdere soorten productcategorieën bestaan.

Contact

Locatie

2021 ZES INTERNATIONAL