SCROLL
It ontwikkeling

It ontwikkeling

 

ZIR Online is een in eigen beheer ontwikkelt online projectmanagementsysteem gericht op de aftersales. Retailers, e-tailer, leveranciers en servicecenters werken in één systeem om het proces te stroomlijnen. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte afhandelingen van serviceactiviteiten. Diverse marktleiders maken dagelijks gebruik van ZIR-Online.

ZIR Online is modulair opgebouwd waardoor klanten zelf kunnen kiezen van welke module(s) ze gebruik willen maken. ZIR-Online kan zowel standalone als geïntegreerd in bestaande externe systemen gebruikt worden.

Iedere dag werken Developers, Key users, Product owners en scrum masters nauw samen met onze opdrachtgevers aan de diverse projecten en modules om de groeiende vraag van intelligente IT-oplossingen te realiseren.

Met klanten door heel Europa is ZIR-Online een systeem met onbegrensde mogelijkheden. Toepassingen kunnen per klant, land en/of regio specifiek worden ingericht waardoor het voor iedere gebruiker voldoet aan zijn specifieke wensen en uiterst gebruiksvriendelijk is in gebruik

ZIR Online is toepasbaar en kan worden gebruikt door onze klanten voor alle productcategorieën. Of het nu gaat om elektronica, fashion of ander soort producten ons systeem is erop voorbereid.

Zakelijk & particulier

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere- als voor zakelijke oplossingen en dienstverlening.

Elektronica & non-elektronica

Steeds meer klanten van ZES voeren een assortiment dat uit meerdere soorten productcategorieën bestaan.

Contact

Locatie

2021 ZES INTERNATIONAL